Wednesday, March 9

tak ade baju nak pergi dinner!

hi guys!
ta na cakap panjang!
na cakap ape yang patut je.
ni masalah mustahak sangat dan sangat urgent!
22 MARCH 2011 ade dinner.
bertema kan  CORPORATE!
tapi tapi..
wawa ta de baju.
bukan la ta de baju sangat an.
ade uh memang ade.
tapi macam ta bersesuaian dengan tema.
korang faham ta??
ramai jugak yang bagi cadangan time wawa tengah buntu giler
cam sekarang ni.
ade yang cadangkan wawa pakai jubah..
sesuai ke??



hah!!
mesti la ta sesuai an.
lagi pun wawa ta na pakai something yang berkain.
i mean jubah or baju kurung.
macam da biasa sangat kot.
so wawa na berseluar.
kalau di ikot kan hati na aje wawa pakai seluar jeans dengan T-shirt.
 

lagi pun ok wut!
pakai seluar.
tett!
hahahaaa.
plus hari uh wawa da tengok seluar LEE dengan harga yang sangat berpatutan.
RM 199 ONLY!
hmmmm..
kire seluar setle la.

sekarang baju pulak.
na pakai baju pew ek??
baju cam ni ke??


arghhh!!
mana mungkin kot.
wawa na yang simple but more to corporate.
pakai blezer skali ke??
omg~~
pening nye..


wawa rase idea wawa memang ta boleh pakai langsung.
tolong bagi idea.
please~~~

2 comments:

honeyatika:) said...

alala . cian dye !
pakai la gaun ke ape an ?
comel kot ! hahah :D

cik wawa said...

hahaha...banyak la ko punye gaun.
len la lau theme nya fairytale ke...
kembang kembang punye gaun aku pakai.
sekarang just pakai blzer je la.if rajin la.lau ta pakai kemeja nan sua slck je..T___T